Mano skrendu.lt
Ieškok
Pagalba
DUK
Bendraukime
Apie

Keliautojų įspūdžiai ir patarimai

  • +370 5 2080000 [email protected]

    Mūsų klientų aptarnavimo specialistai visada čia, kad padėtų Jums ir atsakytų į visus iškilusius klausimus.

  • Stengiamės sutaupyti Jūsų laiką bei pinigus. Ieškome optimaliausių sprendimų parenkant skrydžius.

  • Rūpinamės Jūsų saugumu. Siūlome patikimus, Jūsų mėgstamus mokėjimo būdus, užtikriname galimybę rinktis.

  • Bendradarbiaujame su 300 skrydžių bei viešbučių tinklais. Visa tai tam, kad pateiktume geriausius pasiūlymus.

Žmonės vis dažniau keliauja. Malonia tendencija tapę patrauklių kainų lėktuvų bilietai įkvėps Jūsų smalsumą ir atradimus. Svajokite, kur norėtumėte keliauti, o mes padarysime viską, kad padėtume išpildyti Jūsų norus! Taigi, kur skrendame artimiausiu metu?

Kaip rasti pigius skrydžius?

Pigių lėktuvų bilietų paieška gali būti paprasta ir smagi! Kad būtų išties lengva išsirinkti patraukliausią kelionės bilietą, skrydžius rekomenduojame patikrinti pigių skrydžių bilietų paieškos svetainėse. Jose pateikiami daugelio skirtingų oro bendrovių skrydžių variantai. Taigi bus kur kas lengviau palyginti bilietų kainas vienoje vietoje ir nereikės naršyti skirtingų oro linijų svetainėse.

Prieš skrydžio paiešką pagalvokite, kas šiuo metu Jums svarbiau: keliauti seniai svajotos krypties link ar improvizuoti? Ar Jūsų nevaržo laikas? Visa tai apgalvoję, greičiau atrasite geriausią variantą!

Jeigu dažnai keliaujate, siūlome būti aktyvesniems internete. Socialiniuose tinkluose sekite platformas, parduodančias pigius lėktuvų bilietus. Kartas nuo karto paskaitykite jų tinklaraščius, užsisakykite naujienlaiškius tam, kad gaudami šviežią ... >>>

Žmonės vis dažniau keliauja. Malonia tendencija tapę patrauklių kainų lėktuvų bilietai įkvėps Jūsų smalsumą ir atradimus. Svajokite, kur norėtumėte keliauti, o mes padarysime viską, kad padėtume išpildyti Jūsų norus! Taigi, kur skrendame artimiausiu metu?

Kaip rasti pigius skrydžius?

Pigių lėktuvų bilietų paieška gali būti paprasta ir smagi! Kad būtų išties lengva išsirinkti patraukliausią kelionės bilietą, skrydžius rekomenduojame patikrinti pigių skrydžių bilietų paieškos svetainėse. Jose pateikiami daugelio skirtingų oro bendrovių skrydžių variantai. Taigi bus kur kas lengviau palyginti bilietų kainas vienoje vietoje ir nereikės naršyti skirtingų oro linijų svetainėse.

Prieš skrydžio paiešką pagalvokite, kas šiuo metu Jums svarbiau: keliauti seniai svajotos krypties link ar improvizuoti? Ar Jūsų nevaržo laikas? Visa tai apgalvoję, greičiau atrasite geriausią variantą!

Jeigu dažnai keliaujate, siūlome būti aktyvesniems internete. Socialiniuose tinkluose sekite platformas, parduodančias pigius lėktuvų bilietus. Kartas nuo karto paskaitykite jų tinklaraščius, užsisakykite naujienlaiškius tam, kad gaudami šviežią informaciją lengviau susipažintumėte su kainomis, tendencijomis ir pokyčiais. Tada rasite geriausią progą savo atostogoms ar trumpai city break kelionei!

Kada pirkti pigius skrydžius?

Kelionę derinti prie pigių skrydžių – tai vienas iš būdų nusipirkti pigų lėktuvo bilietą atostogoms ar trumpai savaitgalio išvykai. Pigių skrydžių bendrovių lektuvų bilietus greitai išperka, todėl pastebėjus gerą kainą, patartina bilietus įsigyti nedelsiant! Planuodami savo vasaros atostogų kelionę bilietu pasirūpinkite iš anksto. Kelionių ekspertai sako, kad tam geriausias laikas nuo rudens / žiemos. Keliautojai avantiūristai, neturintys konkrečios kelionių krypties ir kuriems nesvarbi data, gali pigų bilietą išlošti ir vėliau. Pavyzdžiui, prieš mėnesį ar du per sezoninius, prieššventinius ar paskutinės minutės bilietų išpardavimus.

Kur pirkti lėktuvo bilietus?

Įsigyti lėktuvo bilietus internetu jau seniai yra vienas iš populiariausių būdų pirkti bilietus. Kad galėtumėte palyginti skrydžių, kuriuos vykdo skirtingos oro linijos, bilietų kainas, naudokite bilietų paieškos sistemas. Juk kuo daugiau pigių lėktuvų bilietų iš skirtingų oro bendrovių pateikiama, tuo patogiau išsirinkti Jums!

Kelionės su persėdimu atveju jų nereikia derinti patiems. Patogiausi variantai parenkami automatiškai, net kai juos vykdo skirtingos oro linijos. Tolimųjų kelionių su keliais persėdimais registravimosi į skrydžius tvarka patogesnė, nes vienoje vietoje matote visus savo skrydžius. Be to, Skrendu.lt bilietų platformoje galima realiuoju laiku konsultuotis su skrydžių ekspertais per „live chat“. Taip pat atsakome į klausimus telefonu +370 5 2080000, elektroniniu paštu [email protected] arba Jums patiems atvykus į biurą Vilniuje adresu Vašingtono a. 1. Viskas tam, kad išsirikti pigiausią skrydį Jums būtų kuo patogiau!

Kaip pirkti pigius skrydžius?

Pigių skrydžių bilietų pardavimo platformoje Skrendu.lt labai paprasta įsigyti kelionės bilietą. Jei Jums skrydžio konkrečia kryptimi reikia skubiai, atsidarę interneto Skrendu.lt svetainę, laukeliuose pažymėkite išvykimo ir atvykimo vietą, datą, keleivių skaičių bei aktualų kelionės tipą (į vieną pusę ar į abi), per kelias sekundes ekrane pasirodys paieškos rezultatai.

Kitu atveju, pasirinkę meniu skiltį “Pigūs skrydžiai”, galite rinktis iš pigių skrydžių pasiūlymų, paruoštų jau anksčiau. Kaip tai padaryti? Iš pradžių nurodykite Jums patogiausią oro uostą (galima rinktis iš bet kurio oro uosto) iš kurio skriste, bei miestą ar konkretų oro uostą į kurį norite skristi. O jei norite rasti pigiausią skrydį, nesvarbu į kurį miestą, krypties langelį palikite tuščią. Atlikus paiešką, sistema pagal jūsų pasiriktus kriterijus pateiks pigiausius skrydžių pasiūlymus.

Pigių srydžio bilietų platforma Skrendu.lt rūpinasi savo klientais, todėl teikia skrydžių ekspertų pagalbą ir konsultacijas telefonu, el. paštu bei atvykus į biurą Vilniuje. Taip pat siūlome papildomas paslaugas, pavyzdžiui, užsakyti papildomą bagažą ar pagalbą neįgaliesiems, galimybę pasirinkti pinigų už skrydį grąžinimo paslaugą. Už papildomą mokestį taisome klaidas, dažnai pasitaikančias bilietuose, siunčiame informaciją apie skrydį el. paštu bei SMS žinute. Daug naudingos informacijos apie skrydžių tvarką galite rasti DUK paskyroje.

Pigių skrydžio bilietų sistema Skrendu.lt siūlo ne tik pigiausius skrydžių bilietus, bet ir viešbučių bei automobilių nuomos galimybę. Svetainės meniu juostoje pasirinkę skiltį „Viešbučiai“ ir pažymėję atvykimo bei išvykimo datą bei pageidaujamų kambarių ir asmenų skaičių, iškart išvysite daug pasiūlymų su dar daugiau pasirinkimų. Patogi sistema netgi praneša kainų ir rezervacijos populiarumo tendencijas pasirinktu laikotarpiu. Per automobilių nuomos sistemą pasirinkite visus reikalingus parametrus ir turėsite galimybę įsėsti į automobilį tiesiai iš pasirinkto oro uosto.

Pigių skrydžių akcijos

Papildomos akcijos ir išpardavimai pasitaiko ir perkant pigių skrydžių lėktuvo bilietus! Populiariosios pigių skrydžių oro linijų bendrovės „Wizzair“ ir „Ryanair“ dažnai skelbia 20–30 % sumažintas bilietų kainas. Paprastai akcijos būna kuriuo nors šventiniu laikotarpiu – prieš pat Kalėdas, Valentino dieną ar per „Juodąjį penktadienį“. Akcija dažniausiai trunka parą, tad aktyvius keliautojus ar avantiūristus raginame nuolat sekti mūsų naujienas, kad akciją pastebėtumėte laiku!

Pigių skrydžių bendrovės

Kiekvieną dieną Skrendu.lt pigių bilietų pardavimo platforma aptarnauja daugiau negu 500 klientų. Siūlome skrydžių variantus iš daugiau negu 300 skrydžių bendrovių. Todėl džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti pigius skrydžių bilietus į Europos, Azijos, Afrikos, Šiaurės ir Pietų Amerikos žemynuose bei Okeanijos regione esančias šalis!

---

Kaip užsisakyti registruotą bagažą, jei jau nusipirkau skrydžio bilietus?

Norėdami nusipirkti registruotą bagažą, kai skrydžio užsakymas jau yra apmokėtas, susisiekite su mumis el. paštu, laiške parašykite užsakymo numerį bei reikalingą bagažo vienetų kiekį. Atsakysime, kiek kainuos bagažas, jei kaina tenkins - atsiųsime nuorodą apmokėjimui.

Ar atsispausdinus įlaipinimo talonus dar reikia registruotis į skrydį?

Jei jau turite įlaipinimo talonus (skrydžio dokumentą su brūkšniniu kodu) - registracija į skrydį yra atlikta. Papildomai registruotis oro uoste nebereikės.

Kaip atlikti registraciją į skrydį (check-in)?

Registracijos į skrydį tvarka priklauso nuo kiekvienos aviakompanijos taisyklių. Atsižvelgdami į tai, su kokia aviakompanija skrenda keleivis, apie registraciją į skrydį informuojame el. paštu. Skrendat su pigių skrydžių bendrovėmis (Ryanair, Wizzair) registraciją į skrydį rekomenduojame atlikti mūsų sistemoje nemokamai, kadangi registruojantis oro uoste teks papildomai sumokėti. Jei skrendate su reguliarių skrydžių oro bendrovėmis (Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, Finnair ir kt.) - registraciją nemokamai atliksite oro uoste prieš skrydį. Kai kurios aviakompanijos (AirBaltic, Ukraine International Airlines) apmokestino registraciją oro uoste, todėl keliaujant su jomis registraciją į skrydį rekomenduojame atlikti internetu nemokamai. Apie registracijos į skrydį tvarką informuojame visus keleivius.

Kiek laiko po skrydžio turi galioti asmens dokumentas?

Jei skrendate tarp Europos miestų - pakanka, kad asmens dokumentas (pasas arba asmens taparybės kortelė) galiotų skrydžio metu. Jei skrendate už Europos ribų - pasas turi galioti bent pusę metų po grįžimo datos.

Ar galima susigrąžinti pinigus už skrydžio bilietą, jei juo nebesinaudosiu?

Aviakompanijos pinigų už bilietus negrąžina. Tačiau jei turite abejonių dėl skrydžio ir norite apsidrausti - siūlome kartu su lėktuvo bilietu įsigyti pinigų grąžinimo garantijos paslaugą. Ši paslauga suteiks galimybę atgauti 70% lėktuvo bilieto kainos, jei nuspręsite atsisakyti skrydžio. Tokiu atveju tereikės užpildyti prašymą dėl pinigų grąžinimo, pateikti jį el. paštu ne vėliau nei 3 d. iki pirmojo skrydžio datos. Per savaitę laiko nuo skrydžio datos nurodyta pinigų suma bus grąžinta į mokėtojo sąskaitą.

Kiek rankinio bagažo priklauso, skrendant su Ryanair oro linijomis?

Nuo 2018 m. sausio 15 d. pasikeitė Ryanair rankinio bagažo taisyklės. Kaip ir anksčiau, bus galima turėti tiek didelį (55 cm x 40 cm x 20 cm), tiek mažą (35 cm x 20 cm x 20 cm) rankinį bagažą nemokamai, tačiau didesnysis keliaus į bagažo skyrių lėktuve - nebeleidžiama jo įsinešti kartu su savimi į lėktuvo sąloną. Jei visgi norite šalia savęs turėti didįjį rankinį bagažą - galite įsigyti pirmenybinio įlaipinimo paslaugą, tai garantuos vietą abiems jūsų rankiniams bagažams šalia jūsų. Norėdami šios paslaugos - susisiekite su mumis.

Noriu užsakyti pagalbą neįgaliajam oro uoste. Kaip tai padaryti?

Pirmiausiai reikia nustatyti, kokio tipo pagalbos neįgaliam asmeniui reikės. Praneškite mums apie tai el. paštu [email protected], atsakydami į klausimus - ar asmeniui reikės padėti įlipti į lėktuvą, ar jis vaikšto, jei turi neįgaliojo vežimėlį, koks vežimėlio tipas ir pan. Tuomet galėsime užsakyti pagalbą oro uoste, ši paslauga yra nemokama.

Kiek kainuoja vardo keitimas, skrendant su Ryanair oro linijomis?

Vardo keitimas vienam asmeniui, skrendant su Ryanair oro linijomis, kainuoja 110 EUR vienam skrydžio segmentui. Prieš nusprendžiant dėl vardo keitimo siūlome patikrinti bilietų kainas tai pačiai datai - gali būti, jog pigiau įsigysite naują bilietą, nei pakeisite vardą turimame užsakyme.

Kada gausiu įlaipinimo talonus (boarding pass), jei skrendu su Wizzair oro linijomis?

Skrendant su Wizzair oro linijomis, įlaipinimo talonai suformuojami likus 48 valandoms iki skrydžio, juos rasite prisijungę prie savitarnos skrendu.lt svetainėje. Jei įlaipinimo talonų negautumėte - būtinai susisiekite su mumis.

Ar vaikams priklauso rankinis bagažas?

Taip, vaikams (vyresniems, nei 2 metų) galioja tos pačios rankinio bagažo taisyklės kaip ir suaugusiems.

Kaip užsisakyti pirmenybinį įlaipinimą?

Norėdami užsisakyti pirmenybinį įlaipinimą į lėktuvą, apie savo norą informuokite mus el. paštu arba telefonu - atsiųsime nuorodą paslaugos apmokėjimui bei informuosime apie sėkmingą paslaugos užsakymą. <<<